Welkom!

Met een kleine veertig leden is Bridgeclub ’t Geyn een kleinere, maar bovenal gezellige groep mensen, die na de ‘Denken en Doen’ cursus, nu sinds 2012 bridgen. Deze cursus, waar ook de Bridgebond medewerking aan verleende, werd georganiseerd door de gemeente Nieuwegein.

Wij bridgen iedere vrijdagmorgen in Buurtplein De Componist, Diepenbrocklaan 1, Nieuwegein (wijk Zuilenstein).

Inloop vanaf 09.15 uur en start om 09.30 uur en bridgen dan tot 13.00 uur.

U kunt voor € 30,00 per seizoen (september tot en met mei) lid worden. Als u nog twijfelt, kom dan vrijblijvend een paar keer de sfeer en het niveau proeven. Het recreatieve karakter staat bij ons hoog in het vaandel.

Uiteraard houden wij rekening met de geldende coronamaatregelen.

Voor meer informatie of om lid te worden kunt u een email sturen aan info@bridge-t-geyn.nl.

 

7 reacties op “Welkom!

  1. Hemen kayıt ol ve onlarca kategori arasındaki görevleri yap. Siz de Para Getir ile görev yaparak para kazanabilirsiniz. Hemen üye olun ve sistemde bulunan görevleri yaparak para kazanmaya başlayın. Yeni Görevler Seni Bekliyor.

  2. Hemen kayıt ol ve onlarca kategori arasındaki görevleri yap. Siz de Para Getir ile görev yaparak para kazanabilirsiniz. Hemen üye olun ve sistemde bulunan görevleri yaparak para kazanmaya başlayın. Yeni Görevler Seni Bekliyor.

  3. Rug gaat goed met de benen war minder. Zwalk nog wat tot over een Paar weken

  4. Met de rug gaat het goed met de benen even stuk minder, zwabber nog wat en nog onzeker tot over even Paar weken groet aan iedereen bert thoonsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.